Punajuurimakkarapannu
4
Henkeä
30 min

Punajuurimakkarapannu

Raaka-aineet

1 pkt Atria 250g Gastro Punajuurimakkara

1 kpl punasipuli

2 rkl voita

1 pkt neulapapuja

1 pkt pariisinperunoita

1 prk maustettua ruokakermaa maun mukaan (esim. juusto)

suolaa ja mustapippuria tarvittaessa

suolakurkkuja

smetanaa

Näin se hoituu

Mikäli käytät tuoreita neulapapuja, aloita esivalmistelemalla ne. Poista kannat ja keitä papuja suolalla maustetussa vedessä minuutin ajan. Valuta pois keitinvesi ja upota pavut heti jääkylmään veteen.

Viipaloi makkarat ja punasipuli. Sulata voi pannulla ja kuullota punasipuliviipaleita ja neulapapuja pari minuuttia. Nosta lämpöä ja lisää pannulle makkarat ja perunat. Paista raaka-aineisiin kaunis väri ja lisää sitten pannulle ruokakerma. Anna kerman kiehahtaa ja tarkista maku. Lisää suolaa ja/tai pippuria makusi mukaan.

Tarjoile suolakurkkujen ja smetanan kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki