Kermainen nauta-pippurihaude
8
Henkeä
90 min

Kermainen nauta-pippurivuoka

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

2 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

100 g pippurijuustoa

2 dl ruokakermaa

200 g herkkusieniä

Näin se hoituu

Leikkaa lihasta noin 1/2 cm viipaleita. Ruskista viipaleet kevyesti voissa molemmin puolin ja ripottele ruskistettuun pintaan hieman suolaa. Lado viipaleet uunivuokaan. Sulata juusto pannussa ja lisää kerma. Viipaloi herkkusienet ja lisää ne kastikkeeseen. Kaada kastike viipaleiden päälle ja hauduta 60 minuuttia 175 asteisessa uunissa.

Tarjoile esimerkiksi uunilohkoperunoiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok