Kepakot makkaratikussa
4
Henkeä
20 min

Kepakot makkaratikussa

Raaka-aineet

1 kpl Atria Bravuuri 700g Uunivalmis Jauhelihamureke

Grillikastike:

100 g voita

3 kpl valkosipulinkynttä hienonnettuna

3 rkl sitruunan mehua

3 rkl soijakastiketta

0,25 tl mustapippuria

0,25 tl cayennepippuria

Tarjoiluun esim. pitaleipia, tuoreita kasviksia ja tsatsikia

Näin se hoituu

Pyörittele jauhelihamurekkeesta mehevät kepakot makkaratikkujen ympärille. Parhaan maun saat, kun valelet kepakkoja itse sekoitetulla grillikastikkeella.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon valkosipuli. Anna valkosipulin kypsyä noin 2 minuuttia ja sekoita joukkoon loput ainekset. Ota kastike pois lämmöltä.

Jaa jauhelihamassa neljään osaan ja muotoile makkara- tai grillaustikun ympärille tasaisia kepakoita. Grillaa tai paahda hiilloksella, kunnes kepakot ovat kypsiä. Voitele kepakoita kypsennyksen aikana pari kertaa grillikastikkeella, jotta saat pintaan mehevän maun sekä rapeamman kuoren. Voit nauttia kepakot retkellä suoraan tikusta tai esimerkiksi pitaleivän täytteenä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki