Kasvistikut, feta-couscoussalaatti ja kurkkujogurttikastike
2
Henkeä
30 min

Kasvistikut, feta-couscoussalaatti ja kurkkujogurttikastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria Kasvistikku 230g

Feta-couscoussalaatti:

1 dl couscousia

vettä

suolaa

mustapippuria myllystä

1 kpl paprika

2 kpl tomaattia

0,5 ruukku lehtipersiljaa

100 g fetajuustoa

0,5 kpl sitruuna

Kurkkudippi:

0,5 kpl kurkku

1 kpl valkosipulinkynsi

0,25 ruukku minttua

1 dl jogurttia

0,5 tl hunajaa

1 tl oliiviöljyä

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin se hoituu

Ruokaisa couscoussalaatti on nopea valmistaa ja sopii täydellisesti nautittavaksi Atrian kasvistikkujen kanssa. Mintulla ja valkosipulilla maustettu kurkkudippi toimii täydellisenä lisukkeena molemmille.

Kypsennä couscous kattilassa pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla ja jäähdytä.

Kuutioi paprika ja tomaatit, hienonna lehtipersilja ja murusta fetajuusto ja laita ne couscousin kanss kulhoon. Purista joukkoon vielä mehu sitruunanpuolikkaasta ja pyöräytä sekaisin.

Raasta kurkku ja purista raasteesta enimmät mehut pois. Hienonna valkosipulinkynsi ja minttu, ja sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään.

Kuumenna kasvistikut uunissa tai öljytyllä pannulla. Tarjoile kuumat tikut couscoussalaatin ja kurkkudipin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki