Kasslerpihvit ja kermainen vihannespasta
4
Henkeä

Kasslerpihvit ja kermainen vihannespasta

Raaka-aineet

500 g Atria 700g Marinoitu Viljaporsaan Ohut Kasleripihvi

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl voita

200 g pakastevihanneksia

150 g tagliatellea

3 dl laimeaa lihalientä

1 dl ruokakermaa 5 %

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Ota kasleripihvit huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen kokkausta.

Grillaa pihvit tai kypsennä ne pannulla. Kääri folioon vetäytymään ja odottamaan tarjoilua.

Keitä tagliatellet lihaliemessä välillä sekoittaen. Kiehauta kerma ja pakastevihannekset. Lisää sekaan tagliatelle ja sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kasleripihvin kanssa. Lisämakua saat ripottelemalla pastan päälle parmesaani- tai pecorinoraastetta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit