Kasslerpihvit ja kermainen vihannespasta
4
Henkeä
20 min

Kasslerpihvit ja kermainen vihannespasta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 500g Marinoitu Viljaporsaan Kasleripihvi

1 rkl rypsiöljyä

1 rkl voita

200 g pakastevihanneksia

150 g tagliatellea

3 dl lihalientä (laimeaa)

1 dl ruokakermaa 5%

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria

Näin se hoituu

Ota kasleripihvit huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen kokkausta.

Grillaa pihvit tai kypsennä ne pannulla. Kääri folioon vetäytymään ja odottamaan tarjoilua.

Keitä tagliatellet lihaliemessä välillä sekoittaen. Kiehauta kerma ja pakastevihannekset. Lisää sekaan tagliatelle ja sekoita varovasti. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoile kasleripihvin kanssa. Lisämakua saat ripottelemalla pastan päälle parmesaani- tai pecorinoraastetta.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit