Kaslerpihvit, valkosipuli-timjamivoita, kierreperunoita ja coleslawta
4
Henkeä
90 min

Kaslerpihvit, valkosipuli-timjamivoita, kierreperunoita ja coleslawta

Raaka-aineet

1 pkt Atria Viljaporsaan Kasleripihvi Marinoitu 1000g

Valkosipuli-timjamivoi:

4 kpl valkosipulinkynttä

1 ruukku timjamia

250 g voita

suolaa

mustapippuria myllystä

Kierreperunat:

4 kpl isoa soikeaa kiinteää perunaa

4 kpl varrastikkua

öljyä

2 rkl grillausmaustetta

100 g parmesaania

Lisäksi:

1 rasia Atria 300g Coleslaw

Näin se hoituu

Ota kasleripihvit huoneenlämpöön vähintään puolituntia ennen grillausta. Grillaa pihvit kypsiksi ja kietaise ne folioon vetäytymään hetkeksi ennen tarjoilua.

Kuori ja hienonna valkosipulit sekä riivi timjamista lehdet. Vaahdota pehmennetty voi ja vatkaa joukkoon valkosipuli, timjami, suola ja pippuri. Muotoile voi pötköksi leivinpaperin avulla ja laita pakastimeen kovettumaan. Maustevoita jää myös seuraaviin käyttökertoihin. Se säilyy pakastimessa hyvin. Muista kuitenkin aina ottaa voi pehmenemään hyvissä ajoin ennen tarjoilua.

Kuori perunat ja työnnä varrastikku keskeltä pituussunnassa läpi. Leikkaa terävällä veitsellä perunoihin kierre toisesta päästä aloittaen ja toiseen edeten. Leikkaa kierteet melkein varrastikkuun asti. Venytä perunaa spiraaliksi pitkin varrastikkua mutta varo ettei peruna mene poikki. Sivele perunoihin öljyä ja ripottele grillausmaustetta kauttaaltaan perunoiden pintaan. Grillaa perunat kypsiksi välillä käännellen. Raasta parmesaanista hienoa raastetta perunoiden pinnalle. Tarjoile kaslerpihvit pehmeän maustevoin, kierreperunoiden ja coleslawn kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki