Kanelinen Joulubroileri
2
Henkeä
120 min

Kanelinen Joulubroileri

Raaka-aineet

1 kpl Atria Perhetilan n1,7kg Joulukana

2-4 kpl kanelitankoja

50 g voita

Lisäksi:

paistinnaruksi sopivaa narua

Näin se hoituu

Ota Joulubroileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen kypsennystä.

Lämmitä uuni 175 asteeseen. Poista Joulubroileri pakkauksestaan ja aseta se uunivuokaan. Sido kanelitangot naruun ja kiepauta naru broilerin masun ympäri niin että kanelitangot asettuvat reisiä vasten. Hiero vielä pehmennettyä voita kauttaaltaan broilerin nahkaan.

Paista broileria uunin keskiosassa noin tunti ja 45 minuuttia, kunnes lihan sisälämpötila paksuimmasta kohdasta on vähintään 75 astetta, tai kunnes lihan paksuimpaan kohtaan pistettäessä ulos tuleva neste on kirkasta.

Anna broilerin levätä uunista ottamisen jälkeen hetki, ja nosta se sitten tarjoiluvadille.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok