Kananpoikaa basilika-kermakastikkeessa
5
Henkeä
25 min

Kananpoikaa basilika-kermakastikkeessa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Kanan Ohut Fileeleike

1 rkl rypsiöljyä

1/2 tl mustapippuria

1/2 tl suolaa

2 dl ruokakermaa

2,5 dl omenatäysmehua

3 rkl vihreää pestokastiketta

2 rkl vehnäjauhoja

Näin se hoituu

Paista broilerin leikkeet öljyssä molemmin puolin, yhteensä noin 5 minuuttia. Lisää pippuri, suola, ruokakerma ja suurin osa omenatäysmehusta. Hauduta pannulla kannen alla 10 minuuttia. Mausta pestokastikkeella ja lisää loppu omenatäysmehu, johon on sekoitettu vehnäjauhot. Sekoita seos huolella kastikkeen joukkoon. Hauduta vielä noin 5 minuuttia.

Tarjoile salaatin ja keitettyjen perunoiden, riisin tai nuudeleiden kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok