Kanan lehtipihvit, tomaattipestodippi ja salaatti
3
Henkeä
40 min

Kanan lehtipihvit, tomaattipestodippi ja salaatti

Raaka-aineet

Lehtipihvit:

1 pkt Atria Perhetilan n300g Kanan Lehtipihvi

0,5 tl suolaa

0,5 tl mustapippuria myllystä

0,5 dl öljyä paistamiseen

3 rkl voita paistamiseen

Tomaattipestodippi:

1 prk ranskankermaa

2 rkl tomaattipestoa

1 rkl hienonnettua ruohosipulia

1 ruukku Lollo Rossoa

0,5 rasia kirsikkatomaatteja

1 rasia Ridderheims Kreikkalainen Salaattitäyte

Näin se hoituu

Ota kanan lehtipihvit huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista.

Sekoita dipin ainekset keskenään ja laita valmis dippi jääkaappiin maustumaan.

Revi ja huuhtele salaatti. Halkaise kirsikkatomaatit. Nostele salaattiainekset varovasti sekaisin.

Kuivaa lehtipihvien pinnat ja mausta ne suolalla ja pippurilla. Paista pihvejä molemmin puolin kuumassa öljy-voi seoksessa, kunnes ne ovat väriltään kauniin kullanruskeita.

Reseptit ja vinkit

Vinkki