Atria_resepti_Leivitetty meetvursti Atria_resepti_Leivitetty meetvursti Atria_resepti_Leivitetty meetvursti
4
Henkeä
50 min

Kanaa ”Metukka-Bleu”

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 480g Naturel Broilerin Ohut Fileeleike

suolaa ja mustapippuria myllystä

50 g voita

Täyte:

100 g Gruyèrea viipaloituna

1/2 pkt Atria 200g Kytösavu Valkosipulimeetvursti

Kuorrutukseen:

1 dl vehnäjauhoja

1 kpl kananmuna

1 dl korppujauhoja

1 kpl sitruuna

Näin se hoituu

Aseta rintafileet tuorekelmun väliin ja nuiji tasaisiksi isoiksi pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa juustoviipaleet keskeltä kahtia. Asettele meetvursti ja juusto vuorotellen broilerifileen keskelle. Reunoille pitäisi jäädä n. 2cm:n levyinen vapaa kaistale. Purista "tasku" tiukasti kiinni niin ettei sisälle jää ilmaa. Voit käyttää kiinnittämiseen esim. cocktail-tikkua. Laita jauhot yhteen astiaan, toiseen vatkattu muna ja kolmanteen korppujauhot. Kasta fileet vuoron perään jauhoissa, kananmunassa ja lopuksi voimakkaasti painellen korppujauhoissa. Lämmitä paistinpannu kuumaksi ja lisää voi. Kun voi on sulanut, lisää fileet ja paista keskilämmöllä n. 6-8min molemmilta puolilta, kunnes pinta on paistunut rapeaksi ja kullankeltaiseksi. Leikkaa sitruuna lohkoiksi ja lisää yksi lohko jokaiselle lautaselle. Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit