Kana-tortillatuutit
2
Henkeä
20 min

Kana-tortillatuutit

Raaka-aineet

1 kpl punasipuli

1 ruukku jääsalaattia

2 dl kermaa

200 g cheddarjuustoraastetta

1 pkt isoja vehnätortilloita

0,5 dl rypsiöljyä

1 pkt Atria 200g Kanan Minifileet

1 prk salsaa

Näin se hoituu

Leikkaa sipuli ohuiksi suikaleiksi. Pese ja revi salaatti. Kiehauta kerma kattilassa ja sulata cheddarraaste kermaan.

Leikkaa tortillat puoliksi. Kierrä puolikkaat tuuteiksi ja laita sivusta cocktailtikulla kiinni. Laita tuutit muffinssivuokaan ylösalaisin pystyyn. Voitele tuuttien pinta kevyesti öljyllä. Levitä kananfileet uunipellille leivinpaperin päälle. Lämmitä kananfileitä ja tuutteja 200-asteisessa uunissa viitisen minuuttia, kunnes tuutit hieman rapeutuvat ja pysyvät koossa, kun irrotat tikut. Laita tuutteihin ensin salaattia, sitten sipulia ja kananfilee. Lisää cheddarkastiketta ja salsaa. Asettele tuutit kulhoon pystyyn ja tarjoile heti.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok