Kana-juuresvuoka
4
Henkeä
40 min

Kana-juuresvuoka

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Kana Fileesuikale Naturel 300g

2 tl rypsiöljyä

0,5 tl currya

500 g peruna-sipulisekoitusta

360 g suikalejuureksia

3 dl kasvirasvasekoitetta (rasvaa 15 %)

1 tl kuivattua basilikaa

0,75 tl suolaa

0,5 tl rouhittua mustapippuria

Näin se hoituu

Sydänmerkki on elintarvikepakkauksissa ja ravintoloiden listoilla esiintyvä merkki, joka osoittaa, että kyseinen tuote tai annos on terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Kun valitset tuotteita tai annoksia, joissa on Sydänmerkki, tiedät tekeväsi valintoja, jotka auttavat vähentämään muun muassa kovan rasvan ja liiallisen suolan aiheuttamia harmeja sekä sinulle että läheisillesi. Atrian tuotevalikoimaan kuuluu kymmeniä Sydänmerkki-tuotteita. Nyt haluamme tarjota arjen avuksi myös Sydänmerkki-reseptiikkaa.

Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Ruskista suikaleita kuumalla pannulla tilkassa öljyä noin 2 minuuttia ja hauduta kypsäksi (noin 8 minuuttia). Kaada fileesuikaleet uunivuokaan. Sekoita joukkoon peruna-sipulisekoitus, juuressuikaleet, kasvirasvasekoite ja mausteet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin tunnin ajan.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki