Kalkkunan filee 'Saltim Bocca' ja parmesanpolenta
5
Henkeä
30 min

Kalkkunan filee 'Saltim Bocca' ja parmesanpolenta

Raaka-aineet

KALKKUNA

2 pkt Atria 480g Naturel Kalkkunan Fileeleike

70 tl Atria Kulinaari 100g Ohuen Ohut Kylmäsavukinkku

1 ruukku tuoretta salviaa

1 tl suolaa

1/4 tl mustapippuria

20 g voita

2 dl valkoviiniä

1 dl lihalientä

POLENTA

150 g polentaryynejä

6 dl vettä

1 rkl rypsiöljyä

80 g parmesanjuusto raastetta

1 tl suolaa

Näin se hoituu

Leikkaa fileen kylkeen viilto, täytä 3 salvianlehdellä ja 2 kylmäsavukinkkuviipaleella. Sulje viilto hammastikulla. Mausta suolalla ja pippurilla ja ruskista fileet pannulla voissa. Kaada pannulle viini ja lihaliemi. Hauduta fileitä noin 10 minuuttia kannen alla.

Kuumenna vesi ja lisää polentaryynit. Hauduta vielä 10 minuuttia. Lisää rypsiöljy, parmesanraaste ja mausta suolalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki