Kalkkunafileepihvit ja punaherukkakastike
4
Henkeä
30 min

Kalkkunafileepihvit ja punaherukkakastike

Raaka-aineet

1 pkt Atria 480g Naturel Kalkkunan Fileeleike

30 g voita

1 kpl keltasipulia

2 dl punaherukoita

2 dl kanalientä

2 dl ruokakermaa

1/2 tl suolaa

1/4 tl viherpippuria ruoheena

1 rkl (hunajaa)

Näin se hoituu

Paista kalkkunaleikkeet pannulla 3-4 minuuttia/puoli. Sulata kastiketta varten kattilassa voinokare ja pyörittele siinä pilkottu sipuli ja punaherukat. Kaada päälle kanaliemi. Keitä kasaan niin, että lientä on jäljellä noin desilitran verran. Siivilöi liemi toiseen kattilaan. Kaada kerma liemen joukkoon. Keitä kasaan niin, että lientä on jäljellä pari desilitraa. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita sipulit ja punaherukat kastikepohjaan. Lisää hieman hunajaa, jos marjat ovat happamia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki