Kalkkuna-juustonyytit
5
Henkeä
30 min

Kalkkuna-juustonyytit

Raaka-aineet

1 pkt Atria 480g Naturel Kalkkunan Fileeleike

100 g leikattavaa sulatejuustoa (paprikan makuinen)

2 dl ruokakermaa

Näin se hoituu

Leikkaa alumiinifoliosta 5 kpl n. 30 cm x 30 cm:n palaa. Laita jokaiselle foliopaperille kalkkunafileepihvi. (Voit myös kypsentää kaikki yhdessä isossa nyytissä). Leikkaa juustosta 4 viipaletta ja laita ne fileiden päälle. Sulje nyytit niin, että suuaukko jää auki. Kaada jokaiseen nyyttiin 1/2 dl kermaa ja sulje nyytit tiiviisti. Kypsennä nyytit kuumassa uunissa 225 asteessa tai kuumassa grillissä noin 15 minuuttia.

Tarjoile raikkaan salaatin ja patongin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit