Kahvilla maustettu naudan paahtopaisti ja  kanttarellihilloa
4
Henkeä
140 min

Kahvilla maustettu naudan paahtopaisti ja kantarellihilloa

Raaka-aineet

1 kpl Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Paahtopaisti

2 rkl oliiviöljyä

KAHVIMAUSTESEOS PIHVILLE:

1 rkl ruokosokeria

1 rkl appelsiinipippuria (orange pepper)

2 rkl suolaa myllystä

1 rkl chilihiutaleita

1 rkl jauhettua kahvia

1 rkl valkosipulijauhetta

1 rkl savupaprikajauhetta

KANTARELLIHILLO:

1/2 dl vettä

250 g puhdistettuja kantarelleja

1/2 tl suolaa myllystä

50 g hienonnettua sipulia

2 rkl siideriviinietikkaa

2 kpl maustepippuria

1 kpl pieni laakerinlehti

1/2 tl mustapippuria

100 g hillosokeria

1 kpl tähtianis

PARSA:

16 kpl tuoretta tankoparsaa

1 rkl oliiviöljyä

Näin se hoituu

Hiero oliiviöljy lihan pintaan. Kahvimausteseos: Sekoita ainekset ja hiero lihaan, anna maustua vähintään kaksi tuntia. Kantarellihillo: Mittaa ainekset kattilaan ja anna kiehua miedolla lämmöllä 20min. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Parsa: Leikkaa parsojen puumainen pää pois ja kuori kevyesti. Mausta parsat öljyllä, suolalla ja pippurilla. Lihan ja parsan grillaaminen: Grillaa lihaan väri ja kypsennä epäsuoralla grillauksella kunnes pihvi on halutun kypsyistä, käytä apuna lihalämpömittaria. Kääri liha folioon ja anna vetäytyä 20min. Grillaa parsoihin kaunis väri. Kokoa annos: Viipaloi liha ja tarjoile parsojen sekä kantarellihillon kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki