Juustoinen rigatonivuoka jauhelihasta
4
Henkeä
90 min

Juustoinen rigatonivuoka jauhelihasta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Nauta-sika Jauheliha 20%

6 dl Rigatoni pastaa

1-2 kpl sipuli kuutioituna

1 kpl valkosipulin kynsi hienonnettuna

2 tl suolaa

1/2 tl mustapippuria jauhettuna

2 kpl kananmunaa

5 dl vähälaktoosista maitoa

2 dl vähälaktoosista kermaa

150 g aurajuusto murua

100 g parmesan raastetta

Näin se hoituu

Keitä rigatoni pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Voit vähentää keittoajasta hieman pois, koska pasta kypsyy vielä uunissa.
Ruskista pannulla jauheliha. Lisää kuutioitu sipuli ja hienonnettu valkosipuli ja kuullota hetki. Mausta suolalla ja mustapippurilla
Voitele uunivuoka ja laita pohjalle puolet pastasta. Ripottele päälle aurajuustoa ja parmesaania. Levitä päälle paistettua jauheliha. Levitä vielä jauhelihan päälle kerros juustoa. Kaada loput pastasta jauhelihan päälle ja ripottele pinnalle vielä loput juustoista.
Sekoita maito, kerma ja kanamunat tasaiseksi ja kaada tasaisesti vuoan päälle. Kypsennä uunissa 200°C noin tunti

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit