Juustoinen jauhelihamureke
6
Henkeä
80 min

Juustoinen jauhelihamureke

Raaka-aineet

MUREKETAIKINA

1 prk kermaviiliä

1/2 dl korppujauhoja

1 pss herkkusienikeittoainesta

1 kpl keltasipulia

1 pkt Atria 400g Nauta Jauheliha 17%

1 kpl kananmunia

TÄYTE

50 g Atria 250g Ylikypsä Kinkku

1 dl persiljaa

70 g leikattavaa sulatejuustoa

Näin se hoituu

Valmista mureketaikina. Turvota korppujauhoja kermaviilissä noin 5 minuuttia ja lisää siihen herkkusienikeittoaines sekä hienonnettu sipuli. Lisää jauheliha ja kananmuna varovasti sekoittaen.

Kostuta leivinpaperiarkki vedellä ja taputtele mureketaikina sille noin 25 x 20 cm:n kokoiseksi levyksi. Levitä päälle 50 g hienonnettua kinkkua ja persiljaa. Leikkaa juusto tangoiksi ja levitä ne alareunaan. Kääri levy rullaksi kääretortun tavoin paperin avulla. Nosta uunivuokaan tai -pellille. Kypsennä 200 asteessa noin 45 min.

Tarjoile esimerkiksi perunamuusin ja porkkanaraasteen kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit