Juuriselleri-omenakeitto ja Leppäsavu-nakkeja
4
Henkeä
45 min

Juuriselleri-omenakeitto ja Leppäsavu-nakkeja

Raaka-aineet

1 pkt Atria 240g Leppäsavu Nakki

400 g juuriselleriä

200 g varsiselleriä

150 g omenaa

1 kpl sipuli

1 pkt babypinaattia

50 g voita

1 ltr kasvislientä tai kanalientä

1 kpl sitruunan mehu

2 dl kuohukermaa (laktoositon)

2 tl suolaa

mustapippuria

rypsiöljyä paistamiseen

Näin se hoituu

Kuori ja kuutioi juuriselleri, sipuli ja omenat. Pilko vielä varsisellerit. Laita kattila liedelle keskilämmölle ja kuullota kasvikset ja omenat voissa 5 min. Lisää suola, mustapippuri, sitruunanmehu ja kanaliemi. Keitä kasvikset pehmeiksi, noin 15min. Lisää kerma ja anna kiehua vielä 5 min. Lisää pinaatit joukkoon ja soseuta keitto sauvasekoittimella tai tehosekoittimella kuohkeaksi. Tarkista maku. Paloittele nakit ja paista öljyssä, kunnes pintaan tulee väriä. Kaada keitto lautaselle ja viimeistele paistetulla nakinpaloilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki