Juuresnakki-munakasrulla
6
Henkeä
60 min

Juuresnakki-munakasrulla

Raaka-aineet

Munakasmassa:

0,25 ruukku persiljaa

0,25 ruukku basilikaa

6 kpl kananmunaa

5 dl maitoa

2 dl vehnäjauhoja

0,3 tl suolaa

0,25 tl mustapippuria myllystä

Täytteeksi:

2 pkt Atria 280g Rehti Juuresnakki

tai

2 pkt Atria 280g Rehti Lihaisa Nakki

1 kpl porkkana

0,5 kpl kesäkurpitsa

0,5 pkt kevätsipulia

150 g (valkosipuli-)tuorejuustoa

150 g Emmental-juustoraastetta

Näin se hoituu

Hienonna yrtit. Vispaa munien rakenne rikki. Lisää kaikki ainekset munien sekaan. Sekoita munakasmassa tasaiseksi. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti hyvin leivinpaperilla. Kaada munakas pellille ja paista noin 15-20 minuuttia.

Kumoa munakas pöydälle toisen leivinpaperin päälle jäähtymään.

Halkaise nakit pituussuunnassa ja paista nakkeihin halutessasi kaunis väri paistinapannussa.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa hienoksi raasteeksi. Pilko kevätsipuli ohuiksi renkaiksi.

Sekoita porkkana- ja kesäkurpitsaraaste tuorejuuston sekaan. Mikäli tuorejuusto tuntuu kovin kovalta, voit lämmittää tuorejuustoa pikkuisen esimerkiksi kulhossa mikroaaltouunissa, kunnes se hieman notkistuu. Levitä tuorejuustotäyte munakkaan pinnalle. Lado nakit tasaisesti täytteen päälle ja ripottele kevätsipulit ja juustoraaste nakkien päälle. Kääri leivinpaperia apuna käyttäen varoen rullalle ja laita 180-asteiseen uuniin vielä noin 20 minuutiksi.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok