Joulukinkun kuorrute aasialaisittain
10
Henkeä
30 min

Joulukinkun kuorrute aasialaisittain

Raaka-aineet

1 dl Ketjap manista

2 rkl Madras Curry Paste Hot-currytahnaa

3 dl pankojauhetta

Näin se hoituu

Poista kinkusta nahka. Sekoita ketjap manis, currytahna ja 1dl pankojauhetta keskenään ja anna turvota kymmenen minuuttia. Levitä seos kinkun pinnalle ja ripottele loput pankojauheesta maustetahnan päälle. Kuorruta 225 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes pankojauhe on kauniisti ruskistunut.

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok