Jauhelihakebakot ja tzatsiki
5
Henkeä
30 min

Jauhelihakebakot ja tzatsiki

Raaka-aineet

TZATSIKI

1/2 kpl tuorekurkkua

2 kpl valkosipulin kynsiä

1/2 ruukku tuoretta minttua

2 dl Turkkilaista jogurttia

1 tl suolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

KEBABIT

1 rasia Atria 700g Nauta Jauheliha 17%

1/2 ruukku persiljaa

1 kpl keltasipulia

1/2 tl maustepippuria

2 tl mustapippuria

1 tl juustokuminaa

1 tl kanelia

1 tl paprikajauhetta

1/2 tl cayannepippuria

1 tl suolaa

15 kpl varrastikkuja

Näin se hoituu

Valmista tzatsiki. Kuori kurkku ja leikkaa noin 1/2 cm viipaleiksi. Sekoita hienonnettu valkosipuli, leikattu minttu ja jogurtti, mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita jogurtti ja kurkku keskenään ja anna maustua jääkaapissa.

Hienonna persilja ja sipuli. Sekoita kaikki jauhelihakebabien ainekset keskenään. Muotoile massasta 15 jauhelihavarrasta ja grillaa kypsäksi. Lisäkkeenä voit tarjoilla tzatsikin lisäksi esimerkiksi sitruunan, korianterin ja oliiviöljyn kera paahdettuja varhaisperunoita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit