Jauhelihabolognaise ja spagettia
4
Henkeä
30 min

Jauhelihabolognaise ja spagettia

Raaka-aineet

1 rasia Atria 400g Jauheliha 9,5%

500 g tomaattimurskaa (tetrassa)

1 sipuli

suolaa ja mustapippuria

500 g spagettia

1 ruukku tuoretta basilikaa

1 ruukku tuoretta timjamia

1 ruukku tuoretta persiljaa

parmesan-juustoa halutessasi

Näin se hoituu

Ruskista jauheliha ja suikaloitu sipuli. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää tomaattimurska ja hauduta kastikkeeksi. Lisää lopuksi hienonnetut yrtit kastikkeeseen.

Keitä spagetti suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Halutessasi raasta parmesan-juustoa valmiin annoksen pinnalle ja ripottele tuoretta hienonnettua basilikaa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki