Jauheliha-perunapannukakut
5
Henkeä
45 min

Jauheliha-perunapannukakut

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Nauta Jauheliha 15%

1 sipuli

2 kuorittua, raakaa perunaa

1 1/2 rkl tuoretta rosmariinia silputtuna

2 tl suolaa

2 tl yirtti-pippurimaustesekoitusta

1 tl sokeria

Pannukakkutaikina:

2 1/2 dl vehnäjauhoja

5 dl maitoa

2 kananmunaa

Paistamiseen voita tai margariinia

Tarjoiluun:

1 rasia Atria 400g Punajuurisalaatti

1 dl ruohosipulisilppua

Näin se hoituu

Aloita pannukakkutaikinasta. Mittaa jauhot kulhoon, kaada maito päälle ja sekoita hyvin. Lisää kananmunat ja sekoita sileäksi. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.
Paahda jauheliha pinnoitetussa pannussa murumaiseksi, lisää karkeaksi raastetut sipuli ja perunat sekä mausteet joukkoon. Kypsennä pari minuuttia pannun sisältöä pöyhien.
Anna jauhelihaseoksen jäähtyä 15 minuuttia ennen kuin sekoitat sen pannukakkutaikinaan.
Paista taikinasta isoja tai pieniä pannukakkuja.
Tarjoa ruohosipulilla höystetyn punajuurisalaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit