Jauheliha-perunalaatikko
6
Henkeä
80 min

Jauheliha-perunalaatikko

Raaka-aineet

1 rkl rypsiöljyä

100 g pakastesipulikuutioita

1 pkt Atria 400g Nauta-sika Jauheliha 20%

400 g tomaattimurskaa

100 g kidneypapuja

1 prk ranskankermaa 5% (itämainen curry)

1 rkl säilykejalapenoja

500 g pakastettuja viipaleperunoita

100 g juustoraastetta

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Kuumenna rypsiöljy pannulla. Ruskista sipulikuutiot ja jauheliha. Lisää tomaattimurska, valutetut pavut, ranskankerma ja hienonnetut jalapenot sekä halutessasi 2 murskattua valkosipulin kynttä. Hauduta noin 10 minuuttia miedolla lämmöllä.

Levitä uunivuoan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta. Levitä päälle puolet viipaleperunoista ja suolaa. Levitä loppu jauhelihakastike perunoille. Levitä pinnalle loput perunat ja juustoraaste. Kypsennä uunissa 200 asteessa 50 minuuttia. Anna vetäytyä huoneenlämmössä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoile raikkaan salaatin kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit