Jauheliha-pekonipasta
4
Henkeä
30 min

Jauheliha-pekonipasta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 700g Jauheliha 9,5%

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekonikuutio

1 kpl sipuli

2 kpl valkosipulinkynttä

2 dl ruokakermaa

2 dl vettä

suolaa ja pippuria oman maun mukaan

400 g spaghettia

vettä keittämiseen

100 g parmesania

basilikan lehtiä

Näin se hoituu

Suikaloi sipuli ja viipaloi valkosipuli ja ruskista ne jauhelihan ja pekonikuutioiden kanssa. Lisää joukkoon mausteet ja ruokakerma-vesiseos. Anna hautua kannen alla hetken. Keitä pasta lähes kypsäksi ja sekoita kastikkeen joukkoon. Raasta parmesania sekaan ja annostele pastaa lautasille. Koristele tomaatilla ja basilikalla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit