Jauheliha-pastavuoka
8
Henkeä
60 min

Jauheliha-pastavuoka

Raaka-aineet

PASTA-JAUHELIHASEOS

4 dl pennepastaa

8 dl vettä

Atria 400g Nauta-sika Jauheliha 20%

1 rkl rypsiöljyä

1 tl pizzamaustetta

1/2 tl yrttisuolaa

1/2 tl mustapippurirouhetta

400 g tomaattimurskaa

2 kpl valkosipulin kynsiä

1 kpl liha-juuresliemikuutiota

JUUSTOKASTIKE

2 dl ruokakermaa

3 dl kevyt maitoa

1 rkl vehnäjauhoja

150 g mozzarella -juustoraastetta

1/4 tl suolaa

1/4 tl muskottipähkinää

Näin se hoituu

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha rypsiöljyssä ja mausta. Lisää pannulle tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet.

Valuta ylimääräinen vesi pois pastasta ja laita puolet pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä. Kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit