Jauheliha-munakoisomakaronit
4
Henkeä
30 min

Jauheliha-munakoisomakaronit

Raaka-aineet

300 g pennepastaa

vettä, suolaa

2 rkl oliiviöljyä

1 rasia Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

1 munakoiso

1 sipuli

1 tl suolaa

1 tl viherpippuria

1 prk tomaattimurskaa (400 g)

1 dl vettä

2 tl hunajaa tai siirappia

1/2 ruukku ruukkua tuoretta oreganoa sekä basilikaa

Tarjoiluun:

30 g parmesaania tai pecorinoa

Näin se hoituu

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja mausta oliiviöljyllä.
Valmista kastike sillä aikaa kun pasta kiehuu. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan muruksi, lisää munakoisokuutiot ja silputtu sipuli ja jatka paistamista sekoitellen 5 minuuttia. Mausta suolalla ja viherpippurilla, lisää tomaattimurska vesi sekä hunaja tai siirappi ja anna kastikkeen hautua 15 minuuttia. Lisää kypsä pasta ja silputut yrtit kypsentämisen loppuvaiheessa kastikkeeseen.
Tarjoa parmesaanin tai pecorinon kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit