Jääpaisti takuumureasta sisäpaistista
8
Henkeä
999 min

Jääpaisti takuumureasta sisäpaistista

Raaka-aineet

n.2 kg Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

Suolaliemi:

1 1/2 ltr vettä noin

1 dl merisuolaa

1 rkl pippurisekoitusta

Näin se hoituu

Pane paisti vuorokaudeksi pakastimeen.
Poista muovikääre, siirrä jäinen paisti uunivuokaan ja paista uunissa 80 asteessa 7–10 tuntia. Työnnä paistilämpömittari paistiin 5–6 tuntia paiston aloittamisesta. Paisti on sopivan kypsä uunista pois otettavaksi kun paistimittari näyttää 62–64 astetta.

Keitä suolaliemi ja upota uunista otettu lämmin paisti kuumaan liemeen. Anna maustua noin viisi tuntia. Kääntele paistia silloin tällöin maustumisen aikana. Kääri liemestä nostettu paisti voipaperiin ja laita jääkaappiin.

Jääpaisti on erittäin hyvä juhlaruoka joka onnistuu varmasti. Tarjoa kylmä, ohueksi viipaloitu paisti esim. kuuman punaviinikastikkeen tai sienimuhennoksen kanssa.
Ohuet paistiviipaleet maistuvat myös voileivän päällä. Herkkuleivän saa kun levittää leipäviipaleelle ensin Atrian Sienisalaattia ja sen päälle lihaviipaleita.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok