Itämaisittain maustettu naudanpaisti
7
Henkeä
60 min

Itämaisittain maustettu naudanpaisti

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

1 dl sweet chili -kastike

1 tl säilöttyä inkivääriä

3 kpl valkosipulin kynsiä

3 rkl tuoretta korianteria

3 rkl kookosta

1 tl wasabitahnaa

2 rkl tuorejuustoa

1/2 tl suolaa

Näin se hoituu

Sekoita keskenään chilikastike, inkivääri, pienitty valkosipuli ja silputtu korianteri. Laita liha marinoitumaan sekoittamaasi kastikkeeseen ainakin muutamaksi tunniksi tai yön yli. Kuumenna paistinpannu, ruskista siinä lihan pinta ja laita sen jälkeen paistovuokaan. Sekoita raastettu kookos, wasabitahna ja tuorejuusto keskenään ja sivele tahna lihan pintaan. Laita paistomittari lihan paksuimpaan kohtaan. Laita paisti 150 asteiseen uuniin tunniksi. Kun sisälämpötila on 56-58 astetta on paisti vaaleanpunainen sisältä. Jatka paistoaikaa, jos haluat lihasta kokonaan kypsää. Siirrä paisti tarjoiluastiaan, suolaa se ja anna lihan vetäytyä vielä 15 minuuttia folion alla. Tarjoa vaikkapa paistettujen nuudelien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit