Itämainen kukkakaalisalaatti
5
Henkeä
10 min

Itämainen kukkakaalisalaatti

Raaka-aineet

1 kpl kukkakaali

1/2 kpl purjosipulia

1 rkl rypsiöljyä

1 tl currya

1 rkl soijakastiketta

1/4 tl mustapippurijauhetta

1/2 tl suola

2 rkl rkl sitruunanmehu

2 rkl korianteri

Näin se hoituu

Irrota kukkakaalin kukinnot ja leikkaa noin 1/2 cm:n paksuisiksi viipaleiksi. Viipaloi myös kantaosa. Lämmitä öljy ja lisää joukkoon curry ja mustapippuri. Lisää joukkoon kukkakaalit ja kuullota hetki. Lisää soijakastike. Hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 3 minuuttia. Mausta sitruunamehulla ja suolalla. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.

Reseptit ja vinkit