Italialaisittain täytetyt kanan fileeleikkeet
4
Henkeä
30 min

Italialaisittain täytetyt kanan fileeleikkeet

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 400g Naturel Kanan Ohut Fileeleike

100 g puolikuivattuja tomaatteja

200 g parmesaania

200 g mozzarellaa

1 ruukku tuoretta basilikaa

1 rkl valkosipulimurskaa

suolaa ja mustapippuria myllystä

Parmesaaniranskalaiset

perunoita

öljyä

suolaa

parmesaania raastettuna

Näin se hoituu

Nuiji fileeleikkeitä kevyesti muovin välissä. Valuta puolikuivatut tomaatit ja ota öljy talteen. Raasta parmesaani hienoksi raasteeksi. Leikkaa mozzarella 2 millimetrin viipaleiksi. Asettele 3-4 mozzarellaviipaletta kunkin kananfileen toiselle laidalle. Aseta mozzarellan päälle nelisen kappaletta puolikuivattuja tomaatteja ja lisää päälle vielä viitisen basilikanlehteä revittyinä. Käännä kananfileen toinen puoli päälle ja sulje cocktailtikuilla sauma kiinni. Voitele kananfileen pinta puolikuivatuttujen tomaattien öljyllä ja mausta valkosipulimurskalla, suolalla ja pippurilla. Ripottele lopuksi parmesaaniraaste fileen pinnalle. Paista vuoassa keskitasolla 225 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes fileet ovat läpikypsiä.
Pese perunat huolellisesti. Leikkaa perunat kuorineen vajaan sentin paksuisiksi ranskalaisiksi. Friteeraa noin 175-asteisessa öljyssä noin 5 minuutin ajan. Mausta kuumat perunat suolalla ja hienolla parmesaaniraasteella.
Vaivattoman version parmesaaniranskalaisista saat käyttämällä pakasteranskalaisia, sekoittamalla hienon parmesaaniraasteen perunoihin välittömästi niiden tultua uunista.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki