Ison porukan herkullinen jauheliha-pastavuoka
16
Henkeä
60 min

Ison porukan herkullinen jauheliha-pastavuoka

Raaka-aineet

PASTA-JAUHELIHASEOS

8 dl pennepastaa

16 dl vettä

1 pkt Atria 700g Nauta-sika Jauheliha 20%

2 rkl rypsiöljyä

2 tl pizzamaustetta

1 tl yrttisuolaa

1 tl mustapippurirouhetta

800 g tomaattimurskaa

4 kpl valkosipulin kynsiä

2 kpl liha-juuresliemikuutiota

JUUSTOKASTIKE

4 dl ruokakermaa

6 dl kevyt maitoa

2 rkl vehnäjauhoja

300 g mozzarella -juustoraastetta

½ tl suolaa

½ tl muskottipähkinää

Näin se hoituu

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Ruskista jauheliha rypsiöljyssä ja mausta. Lisää pannulle tomaattimurska, hienonnetut valkosipulinkynnet ja liemikuutio. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Valmista juustokastike. Mittaa kattilaan kerma, maito ja jauhot. Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes seos kiehahtaa. Lisää juustoraaste ja mausteet.

Valuta ylimääräinen vesi pois pastasta ja laita puolet pastasta uunivuokaan. Lisää joukkoon puolet jauheliha-tomaattikastikkeesta. Sekoita hiukan. Kaada päälle puolet juustokastikkeesta. Lisää loput aineet kerroksittain kuten edellä. Kypsennä 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit