Intialaiset popcorn-nuggetit ja kaksi dippiä
4
Henkeä
60 min

Intialaiset popcorn-nuggetit ja kaksi dippiä

Raaka-aineet

Raita-jogurttidippi:

4 dl turkkilaista jogurttia

1 kpl pieni porkkanahienona raasteena

2 dl hienoksi silputtua minttua

0,5-1 tl suolaa

1 tl sokeria

0,5-1 tl chilijauhetta

0,5 tl kardemummaa

Korianterichutney (Hari chutney):

2 ruukku tuoretta korianteria

1 ruukku minttua

2 kpl vihreää chiliä

noin 3 cm pätkä tuoretta inkivääriä

0,5 kpl sitruunan mehu

0,5 tl suolaa

Nuggetit:

1 pkt Atria 350g Chicken Vindaloo Fileekuutio

1 ltr cornflakes-maissihiutaleita

2 dl vehnäjauhoja

2 kpl kananmunaa

Näin se hoituu

Raita- jogurttidippi:
Sekoita kaikki dipin ainekset sekaisin. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunnin ajan.

Korianterichutney:
Irrota korianterista ja mintusta isoimmat lehtiruodit ja laita lehdet blenderiin. Leikkaa chilit halki ja poista siemenet. Kuori inkivääri ja leikkaa pienempiin paloihin. Aja ainekset blenderissä hienoksi tahnaksi. Ohenna tarvittaessa tilkalla vettä.

Nuggetit:
Hienonna cornflakes-hiutaleet karkeahkoksi murskaksi ja kaada ne esimerkiksi syvälle lautaselle. Laita vehnäjauhot toiseen astiaan ja riko kananmuna kolmanteen astiaan. Pyörittele kananpalat ensin vehnäjauhoissa ja sitten kananmunassa ja viimeiseksi cornflakes-murskaan kauttaaltaan. Kananpaloja kannattaa painella kevyesti cornflakes-murskaa vasten, jotta murska tarttuu paloihin. Friteeraa 180 asteisessa öljyssä noin neljän minuutin ajan. Pidä huoli, että kanat ovat läpikypsiä.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki