Hunajaryytisinapilla kuorrutettu kinkku
10
Henkeä
60 min

Hunajainen ryytisinappi-inkiväärikuorrute

Raaka-aineet

1 dl hunaja

1 dl ryytisinappi

1 tl suolaa

2 tl inkivääriä raastettuna

1 dl korppu- tai pankojauhoja

Näin se hoituu

Poista kypsästä, jäähtyneestä kinkusta nahka. Sekoita hunaja, sinappi, suola ja inkivääriraaste. Sivele kinkun pinta kuorrutteella kauttaaltaan. Ripottele pinnalle korppu- tai pankojauhot. Paista 220-asteessa noin 10 minuuttia, tai kunnes kuori saa kauniin värin.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok