Reseptit: Hornetit kermakastikkeessa
4
Henkeä
45 min

Hornetit kermakastikkeessa

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan Hornet 550g Tulisesti Marinoitu Kanan Siipi

2 dl ruokakermaa

2 kpl tomaattia

200 g pikkuporkkanoita

Näin se hoituu

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Lado Hornetit uunivuokaan ja kaada kerma päälle. Paista uunissa noin 45 minuuttia.

Lohko tomaatit, keitä porkkanat ja tarjoile Hornettien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok