Hornet Snacks Drumsticks ja sinapinsiemenmajoneesi
4
Henkeä
60 min

Hornet Snacks Drumsticks ja sinapinsiemenmajoneesi

Raaka-aineet

1 pkt Atria 800g Hornet Snacks Drumsticks

tuoretta korianteria

Marinoitu punakaali:

400 g punakaalia

0,25 tl suolaa

0,5 dl (tummaa) seesamiöljyä

1 rkl valkoisia seesaminsiemeniä

1 rkl mustia seesamin siemeniä

Sinapinsiemenmajoneesi:

0,5 dl sinapinsiemeniä

1 dl vettä

0,5 dl riisiviinietikkaa

0,5 dl sokeria

2 dl majoneesia

Rapet nuudelit:

300 g munanuudeleita

3 ltr vettä

1 rkl suolaa

1 tl kurkumaa

1,5 tl chilijauhetta

2 kpl kananmunaa

4 rkl vehnäjauhoja

öljyä uppopaistamiseen

Näin se hoituu

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Laita kaalisuikaleet muovipussiin suolan kanssa ja painele suikaleita keyesti niin, että suikaleet alkavat mehustumaan. Sekoita seesaminsiemenöljy sekä siemenet kaalin sekaan ja anna maustua jääkaapissa reilun tunnin verran.

Levitä drumstickit leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia. Valmista lisukkeet kanojen paistuessa.

Keitä sinapinsiemeniä, vettä, etikkaa ja sokeria kattilassa hiljalleen noin 1 minuuttia, kunnes sinapinsiemenet ovat napakan pehmeitä. Lisää tarvittaessa tilkka vettä kattilaan. Jäähdytä sinapinsiemenet ja sekoita majoneesin joukkoon.

Kiehauta vesi ja suola. Lisää nuudelit kiehuvaan veteen ja anna hautua 5 minuuttia. Valuta nuudelit ja jäähdytä nopeasti kylmällä vedellä. Kaada valutetut nuudelit kulhoon ja mausta kurkumalla ja chilijauheella. Sekoita kananmunat nuudelien joukkoon. Lisää sitten vehnäjauhot ja sekoita nuudelit irtonaisiksi. Friteeraa rapeiksi 180-asteisessa öljyssä (noin 1 minuutin ajan) tai paista nuudelit pannulla öljyssä jatkuvasti sekoittaen.

Kokoa annokset ja viimeistele ne tuoreella korianterilla.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki