Holiday Sliders
8
Henkeä
240 min

Holiday Sliders

Raaka-aineet

1 pkt Atria Bravuuri n1,0kg Pulled Pork, maustettu, paistopussipakkauksessa

TAI

1 pkt Atria Bravuuri n1,5kg Viljaporsaan Juhlapaisti, paistopakkauksessa

1 kpl pehmeä rinkilämallinen vaalea leipä

Maustekastike

1 dl siirappia

2 rkl ketsuppia

30 g voita

1 rkl täysjyväsinappia

1 rkl sitruunamehua

1 rkl viinietikkaa

1 rkl Worcesterkastiketta

1 kpl valkosipulinkynsi hienonnettuna

0,5 tl chilihiutaleita

1 tl Tabasco Chipotle Saucea

Omena-karpalochutney

300 g Granny Smith -omenoita, kuorittuina lohkoina

150 g Royal Gala –omenoita, kuorittuina lohkoina

200 g sipulia siivutettuna

15 g raastettua inkivääriä

5 kpl kokonaista maustepippuria

1 kpl tähtianis

1 kpl kanelitanko

170 g sokeria

5 rkl siideriviinietikkaa

170 g karpaloita

Näin se hoituu

Yhteistyössä Atria ja Kulinaari-blogi.

Kypsennä Atria Bravuuri Viljaporsaan Juhlapaisti tai Pulled Pork pakkauksen ohjeen mukaan. Valmista chutney ja maustekastike lihan kypsyessä.

Laita kaikki chutneyn ainekset karpaloita lukuun ottamatta paksupohjaiseen kasariin ja kuumenna hiljalleen, kunnes sokeri on sulanut. Kiehauta ja anna seoksen sitten hautua miedolla lämmällä noin 40 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää karpalot ja jatka keittämistä vielä noin 10 minuuttia.

Sekoita maustekastikkeen ainekset pienessä kasarissa ja lämmitä keskilämmöllä, kunnes voi on sulanut ja ainekset sekoittuneet.

Revi lämmin liha nyhtölihaksi esimerkiksi kahta haarukkaa apuna käyttäen. Sekoita lihan joukkoon haluamasi määrä kastiketta.

Leikkaa leipä halki ja levitä alaosalle ohut kerros omena-karpalochutneyta. Lisää reilusti nyhtöpossua ja laita leivän yläosa kanneksi. Leikkaa 8-10 osaan ja nauti!

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki