Hiillos-makkara ja nachosnyytti
6
Henkeä
25 min

Hiillos-makkara ja nachosnyytti

Raaka-aineet

450 g tomaattimurskaa

1,5 kpl punasipulia

3 rkl valkoviinietikkaa

1,5 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

1,5 tl sokeria

1/2 tl mustapippuria

120 g nachoja

60 g oliiviviipaleita

60 g jalapenoviipaleita

75 g cheddarjuustokastiketta

1 pkt Atria Hiillos 750g Grillimakkara

Näin se hoituu

Valuta tomaattimurska siivilässä. Hienonna punasipuli. Lisää tomaattimurskaan punasipuli, valkoviinietikka, oliiviöljy, suola, sokeri ja pippuri. Anna maustua kylmässä vähintään tunnin ajan.

Repäise foliosta neliön muotoinen pala. Laita keskelle nachoja, oliivi- ja jalapenoviipaleita sekä cheddarjuustokastiketta. Tee foliosta nyytti ja kuumenna grillissä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Grillaa makkarat. Tarjoile nachojen ja tomaatti-punasipulisalsan kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit