Hiillos-halloumi-paprikavarras
4
Henkeä
30 min

Hiillos-halloumi-paprikavarras

Raaka-aineet

1 pkt Atria Hiillos 400g Kevyt Grillimakkara

1 kpl halloumijuustoa

2 punaista paprikaa

metallivartaita tai varrastikkuja

MARINADI:

2 rkl öljyä

1 valkosipulin kynsi leikattuna

2 tl minttua leikattuna

1 tl persiljaa

raastettuna sitruunan kuorta

suolaa ja mustapippuria

Näin se hoituu

Leikkaa wilhelm viipaleiksi ja halloumi sekä paprikat kuutioiksi. Pujota ne varrastikkuihin. Sekoita marinadiainekset. Grillaa vartaat grillissä ja valele välillä marinadilla. Tarjoa raikkaan salaatin ja leivän kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki