Herkkusieni-Vuolu-possupasta
4
Henkeä
20 min

Herkkusieni-Vuolu-possupasta

Raaka-aineet

1 pkt Atria 200g Vuolu Porsaan Fileestä

200 g tuoreita herkkusieniä

1 rkl voita

1 dl kuivaa sherryä tai valkoviiniä

2 rkl sinappia

2,5 dl kermaa

100 g pakasteherneitä

4 rkl ruohosipulia hienonnettuna

mustapippuria

suolaa

Lisäksi:

pastaa (esim. tagliatellea)

Näin se hoituu

Keitä pasta pakkauksensa ohjeen mukaan. Valmista kastike pastan kypsyessä.

Suikaloi Vuolut halutessasi pienemmiksi paloiksi. Viipaloi herkkusienet ja ruskista niitä kuumalla, kuivalla pannulla. Kun viipaleet alkavat saada väriä, lisää pannulle voi ja jatka paistamista vielä muutama minuutti. Kaada pannulle sherry tai valkoviini. Anna kiehua muutama minuutti ja lisää sitten sinappi, kerma, herneet ja Vuolut. Sekoita tasaiseksi ja anna kiehua vielä viitisen minuuttia. Kääntele sitten joukkoon puolet ruohosipulisilpusta (jätä loput annosten koristeluun) ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Valuta pasta ja kääntele se kastikkeen joukkoon. Tarjoile.

Resepti on kehitetty Atrialle Andalusian auringossa -blogissa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki