Jauheliharesepti: Helppo jauheliha-pastakeitto
6
Henkeä
30 min

Helppo jauheliha-pastakeitto

Raaka-aineet

1 pkt Atria 400g Parempi Nauta Jauheliha 10%

100 g kuutioitua pakastesipulia

2 tl juoksevaa margariinia

2 kpl lihaliemikuutioita

1 ltr vettä

150 g kierrepastaa

200 g keittojuureksia

1,5 dl vahvaa tomaattisosetta

2 dl ruokakermaa 15%

Näin se hoituu

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli margariinissa kattilassa. Lisää vesi ja liemikuutiot ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää pasta. Anna kiehua hiljalleen, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää muut ainekset ja keitä kypsäksi. Tarkista maku ja mausta halutessasi esimerkiksi basilikalla. Ripottele pinnalle persiljaa.

Voit käyttää keittojuureksien asemasta myös tuoreita kasviksia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit