Hedelmäiset porsaanfileepihvit ja lohkoperunat
6
Henkeä
90 min

Hedelmäiset porsaanfileepihvit ja lohkoperunat

Raaka-aineet

PIHVIT

1 pkt Atria n700g Naturell Viljaporsaan Pihvifilee

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1 tl mustapippurirouhetta

1 kpl keltasipulia

2 kpl tomaattia

40 g kuivattuja aprikooseja

40 g kuivattua viikunaa

40 g kuivattuja luumuja

2 dl demi glace -kastiketta

2 dl punaviiniä

2 kpl laakerinlehtiä

1/2 tl rosmariinia

LOHKOPERUNAT

700 g Rosamunda-perunaa

1 rkl rypsiöljyä

1 tl suolaa

1/2 dl yrttejä

Näin se hoituu

Leikkaa sipuli ja tomaatti lohkoiksi ja kuivatut hedelmät isoiksi kuutioiksi. Leikkaa pihvifileestä 12 palaa ja ruskista kuumalla pannulla öljyssä ja mausta mustapippurilla ja suolalla, siirrä uunipataan. Paista samalla pannulla hedelmät ja sipuli kevyesti. Lisää joukkoon demi glace -kastike, punaviini, tomaattilohkot, laakerinlehdet ja rosmariini. Kiehauta ja kaada pataan lihojen päälle. Hauduta uunissa 150 asteessa noin 1 tunti.

Pese perunat hyvin ja leikkaa lohkoiksi. Pyöräytä perunalohkot öljyssä ja mausta suolalla ja haluamillasi yrteillä. Kypsennä uunissa yhtä aikaa lihojen kanssa noin 40 minuuttia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki