Härkähöystö
6
Henkeä
120 min

Härkähöystö

Raaka-aineet

1 pkt Atria n1,0kg Takuumurea Naturell Naudan Sisäpaisti

2 rkl vehnäjauhoja

2 rkl öljyä

1 pkt Atria 140g Suomalainen Pekoni

100 g sipuli kuutioina

2 kpl valkosipulinkynttä viipaleina

150 g pieniä siitakesieniä

100 g varsiselleriä kuutioina

2 rkl tomaattipyreetä

2 rkl mustaherukkahyytelöä

1 rosmariinin oksa

1 ltr vahvaa lihalientä

2 dl punaviiniä

2 dl luumuja

50 g kuivattuja kirsikoita

50 g kuivattuja karpaloita

150 g kastanjoita vakuumissa

1 appelsiininkuori suikaleena

suolaa

mustapippuria

Näin se hoituu

Leikkaa paisti suikaleiksi, sekoita suikaleet ja vehnäjauhot. Ruskista öljyssä ja siirrä pataan.
Ruskista pekonisuikaleet, sipulit, siitakesienet ja varsisellerit. Lisää tomaattipyree, lihaliemi ja punaviini, kiehauta ja kaada pataan. Lisää loput ainekset ja hauduta uunissa 160 asteessa noin 2 tuntia. Tarjoa perunamuusin ja vihannesten kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit