Halsterilehtipihvit ja grillatut bataattiviipaleet
4
Henkeä
30 min

Halsterilehtipihvit ja grillatut bataattiviipaleet

Raaka-aineet

2 pkt Atria 270g Naudan Lehtipihvi ja maustevoit

1-2 kpl bataattia

1 kpl purjon valkoinen osa

2-3 tl suolaa

1 tl curryä

0,5 dl öljyä

Dipiksi:

majoneesia tai tuorejuustoa

Näin se hoituu

Monien suosikkiherkku lehtipihvi onnistuu myös avotulella valmistettuna. Kypsennä kaveriksi bataattia ja tarjoile herkut folioon ja paperitaskuun käärittynä.

Kuori ja viipaloi bataatit. Halkaise purjo ja huuhtele se. Mausta bataatti ja purjo suolalla, currylla sekä öljyllä. Laita bataatit ja purjot halsteriin ja kypsennä varovasti avotulella, kunnes bataatti on kypsynyt. Kypsyyden voit todeta vaikka haarukalla tökkäämällä. Mikäli haarukka menee helposti bataatista läpi, ovat bataatit kypsiä.

Levitä lehtipihvit halsteriin. Kypsennä molemmin puolin noin 1 minuutin ajan. Voitele pihvit paistamisen jälkeen maustevoilla. Kääri lihat folioon rullalle ja nosta bataatit sekä purjot paperitaskuun tai suodatinpaperiin, johon voit lisätä mausteeksi tuorejuustoa tai majoneesia.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki