Grillipaletti ja keittobanaani ”ranskikset”
4
Henkeä
45 min

Grillipaletti ja keittobanaani ”ranskikset”

Raaka-aineet

1 pkt Atria 1000g GrilliPaletti

Keittobanaani 'ranskikset':

4 kpl keittobanaania (vihreä banaani)

125 g tuoretta inkivääri hienonnettuna

1 kpl sipuli hienonnettuna

1 rkl chilijauhetta

1 rkl curryjauhetta

1 tl maustepippurijauhetta

3 kokonaista neilikkaa

1/2 tl suolaa

4 dl öljyä paistamiseen

Chimichurri:

4 kpl valkosipulikynttä hienonnettuna

2 dl oliiviöljyä

1/2 kpl puntti lehtipersiljaa hienonnettuna

1/2 dl punaviinietikkaa

1 kpl limen menu ja kuori raastettuna

1 rkl salottisipulia hienonnettuna

1/2 tl suolaa ja mustapippuria myllystä

tabascoa maun mukaa

Lisäksi kasvistankoja ja dippejä

Näin se hoituu

Ota Grillipaletti huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.
Keittobanaani ”ranskikset”: Poista banaaneista päät ja leikkaa keskeltä katki. Puolita banaanit ja leikkaa jokainen puolikas neljään lohkoon. Kuljeta veistä kuoren ja hedelmälihan välissä ja leikkaa kuori irti. Soseuta inkivääri, sipuli ja mausteet tehosekoittimella tasaiseksi tahnaksi ja hiero seos banaanien pintaan. Kuumenna öljy tilavassa kattilassa noin 180 asteeseen ja friteeraa banaanit pienissä erissä kauniin ruskeiksi. Nosta talouspaperin päälle valumaan.
Chimichurri: Sekoita ainekset keskenään ja tarkista maku.
Liha: Grillaa Grillipaletin lihat pakkauksen ohjeen mukaan. Napostele ranskalaisten, kasvistankojen ja dippien kanssa.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit