Grillatut Submarinet broilerin ohut fileeleikkeestä
6
Henkeä
45 min

Grillatut Submarinet broilerin ohut fileeleikkeestä

Raaka-aineet

1 pkt Atria Perhetilan 720g Naturel Kanan Ohut Fileeleike

2 tl suolaa

1 tl mustapippuria

2 ranskalaista patonkia

2 tomaattia

1 sipuli

1 tuubi majoneesia

6 rkl sinappia

6 salaatinlehteä

150 g cheddaria viipaleina

MAUSTAMISEEN:

oliiviöljyä ja punaviinietikkaa

Näin se hoituu

Ota broilerin ohut fileeleikkeet huoneenlämpöön vähintään 30min ennen grillaamista. Leikkaa patongit annospaloiksi ja halkaise. Pese tomaatit, viipaloi. Kuori ja viipaloi sipuli. Mausta broilerit suolalla ja pippurilla, grillaa kypsiksi, noin 10min ja pidä lämpiminä. Paahda patongit grillissä. Levitä patongeille majoneesia ja sinappia ja kokoa kunnon Submarine.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok