Grillatut pippuripihvit, Café de Paris, voi- ja punakaalisalaattia
2
Henkeä
40 min

Grillatut pippuripihvit, Café de Paris, voi- ja punakaalisalaattia

Raaka-aineet

1 pkt Atria 280g Takuumurea Naudan Pippuripihvi Paahtopaistista

CAFE DE PARIS-voi:

1 salottisipulia hienonnettuna

1/2 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1 rkl kaikkia: tuoretta persiljaa, rakuunaa, rosmariinia ja timjamia hienonnettuna

1/2 rkl ketsuppia

1/2 tl HP-kastiketta

1/2 rkl sitruunan mehua

3 1/2 tl kokojyvä Dijon -sinappia

1 tl konjakkia ja portviiniä

1/2 tl curryjauhetta, cayennepippuria ja paprikajauhetta

1 1/2 anjovisfileeta

150 g voita

PUNAKAALISALAATTI:

2 rkl oliiviöljyä

2 punasipulia suikaloituna

1 ltr punakaalia ohuesti suikaloituna

1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

1-2 tl suolaa

1 sitruunan mehu

2 rkl tuoretta minttua, tilliä ja persiljaa hienonnettuna

mustapippuria

200 g fetajuustoa

1 pkt Atria n18kg Sian Rintalasta luokan 3 sivutuote

Näin se hoituu

Ota pippuripihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen grillaamista. Maustevoi: Kuori ja hienonna sipulit, sekoita kaikki aineet voita lukuun ottamatta keskenään tehosekoittimessa. Kun maustemassa on tasaista, lisää se hieman pehmenneen voin sekaan ja sekoita tasaiseksi. Muotoile voista tanko käyttäen apuna leivinpaperia ja anna kovettua jääkaapissa tai pakastimessa. Punakaalisalaatti: Kuumenna öljy paistinpannussa tai kasarissa, lisää sipuli ja paista noin 1 minuutti. Lisää valkosipuli ja kaali, mausta suolalla. Paista koko ajan käännellen 2-3min. kaalin ei tarvitse kypsyä kokonaan. Siirrä pois lämmöltä ja lisää sitruunanmehu. Lisää yrtit ja tarkista maku. Siirrä tarjoiluastiaan ja murenna pinnalle fetajuusto. Koristele tuoreilla yrteillä. Perunat: Lämmitä perunat pakkauksen ohjeen mukaan. Liha: Grillaa pihvit pakkauksen ohjeen mukaisesti, anna vetäytyä noin 5min. Leikkaa siivu maustevoita pihvin päälle ja tarjoile punakaalisalaatin kera.

Näillä Atria-tuotteilla onnistut

Reseptit ja vinkit

Vinkki