Grillattua vihreää parsaa ja savustettuja tomaatteja
4
Henkeä
50 min

Grillattua vihreää parsaa ja savustettuja tomaatteja

Raaka-aineet

500 g kiinteitä luumutomaatteja

2 rkl oliiviöljyä

1 tl suolaa

mustapippuria

500 g vihreää parsaa kuorittuna

2 rkl öljyä

2 tl omenaviinietikkaa

1 tl suolaa

mustapippuria rouhittuna

Näin se hoituu

Halkaise tomaatit, siirrä foliovuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä foliovuoka savustuspussiin ja savusta käyttöohjeen mukaan. Sekoita kuoritut parsat ja mausteet. Anna maustua hetki ja grillaa miedolla lämmöllä. Tarjoa grilliherkkujen lisäkkeenä.

Reseptit ja vinkit

Vinkki

Olemme päivittäneet verkko- ja mobiilipalveluidemme tietosuojaselosteen vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen ("GDPR") vaatimuksia. Tietosuojaselosteessa kerromme, mitä henkilötietoja keräämme verkko- ja mobiilipalveluidemme käyttäjistä, miten käytämme niitä ja miten huolehdimme niiden suojaamisesta. Lue lisää.

Ok